Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal gerçeği itiraf etti!

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinin Haluk’u oyuncu Burak Sergen’e eşi Nihan Ünsal’ın ihanet ettiği iddia edilmişti. Ünsal, gerçeği açıkladı.

Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal gerçeği itiraf etti!

Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’ın ihanetine uğramıştı. İhanetle sarsılan ve boşanmak için harekete geçen usta oyuncu Burak Sergen’den bir flaş hamle daha geldi. İhanetin fotoğrafı ortaya çıktı.

İlişkileri böyle belgelendi

İlk eşi Işıl Sergen’den 2018 yılında boşanan ve o dönem 15 milyon tazminat ödeyen Burak Sergen, Nihan Ünsal’la evliliğinde ise ihanet haberiyle sarsıldı.

Çıkan haberlerin ardından Nihan Ünsal ve Özer Kocer’in el ele çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Nihan ve Özer ikilisi, Florya’daki bir alışveriş merkezine el ele girdi. Çift ardından da gittikleri mekanda samimi şekilde görüntülendi.

Boşanmak için harekete geçti

Bu haberin ortaya çıkması ve ilişkinin fotoğraflarla kanıtlanması üzerine Burak Sergen boşanmak için hemen harekete geçti. Sergen’in boşanma işlemlerine başlaması için avukatına talimat verdiği, fotoğrafların dava dosyasına eklenmesini istediği bilgisine ulaştı.

“Aldatma yok, fotoğraflar eski”

Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen Nihan Ünsal, Magazin D haber müdürü Asiye Acar’a özel olarak yaptığı açıklamada, ihanet iddialarını reddederek hukuki yollara başvuracağını söyledi.

Ünsal, açıklamasında, “Avukatım gerekli açıklamayı yapacağı için bu kadar bekledim. Fakat fotoğrafların yayınlanmasıyla iş çığırında çıktı. Bir ailem ve gururum olduğu unutularak her yerde eski fotoğraflar yayınlandı. Bunları yapan herkese kanunen gerekli işlemleri yapacağız. Hastanedeyken benim 7/24 neler yaşadığımı herkes biliyor. Bunlara açıklama gereğinde bile bulunmuyorum. Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X