​Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Şahin Biba’dan yangın bölgesinde inceleme

​Bursa'nın tarihi Kayhan Çarşısı’nda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan ve büyük paniğe yol açan yangın bölgesine giden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu.

87c19aec 5a4b 4c54 95b8 4f8c3aacb30b

Yetkililerden yürütülen çalışmalar ve son durum hakkında kapsamlı bilgi alan Biba, afet alanındaki koordinasyonu yakından takip etti. Tarihi çarşıda bulunan 13 dükkandan 6’sının tamamen kullanılamaz hale geldiği yangın, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yoğun çabasıyla çevre iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

​Olayın ardından yangından doğrudan etkilenen ve dükkanları zarar gören çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Vekili Şahin Biba, vatandaşların sorunlarını dinleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Toplamda 17 araç ve yaklaşık 100 personelin müdahale ettiği büyük yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından, bizzat Biba’nın da takip ettiği süreçte olayın çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla resmi inceleme başlatıldı.

Exit mobile version