‘Bursa için çözüm zamanı 31 Mart’   

Samanlı Mahallesi’ni ziyaret eden Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Gençler için sosyal ve kültürel alanlar oluşturacağız. 31 Mart bütün Bursa için çözüm zamanı olacak” dedi. 

‘Bursa için çözüm zamanı 31 Mart’   

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım’da Samanlı Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşın ve  esnafın sorunlarını dinledi. Bozbey’e, sosyal hayatı yaşayamamaktan dert yanan bir genç, “23 yaşındayım. Yıllardır Samanlı’da hiçbir şey yapılmadı.

15 bine yakın nüfus var ama Samanlı Spor Kulübü’nün antrenman sahası yok. Çocuklar çamurda antrenman yapıyor. Doğalgazımız yok, imar planımız yok. Hep bizi erteliyorlar. Üç gençten ikisi uyuşturucu kullanıyor. Ben kendi gençliğimden utanıyorum. Ne bir park var, ne bir faaliyet

Akşamlar ailemizi alıp gideceğimiz yer yok” dedi. Genci dinleyen Bozbey, de “İnsanların huzurlu ve güvenli yaşamaları için projeler hazırlıyoruz. 31 Mart bütün Bursa için çözüm zamanı olacak. Gençler, ‘Biz de varız’ diyorsa sorunları birlikte çözeceğiz. Mahallelerde; kadınlar, gençler, çocuklar sosyal bir alanda bir araya gelip kültürel etkinliklere katılmalı, spor yapmalı. Bunları gençlerimiz için yapmalıyız” yanıtını verdi.

“SORUNLARLA DERTLENİYORUZ”… 

Samanlı Mahallesi’nin planlama ile ilgili sorunlarını da birlikte yönetim anlayışıyla çözeceklerini vurgulayan Bozbey, “Biz Bursa’nın sorunlarını dertleniyoruz. Bugüne kadar sorunlar çözülmedi. Mahallelerimizin sorunları hat safhada. Bursa’nın planlamayla ilgili sorunu var. Bursa’nın tümünde planları revize ederek bir anayasa oluşturmalıyız. Bunu da bu kırmızı çizgilerini belirleyeceğimiz anayasayla çerçevesinde hak sahipleriyle birlikte çözeceğiz” diye konuştu. 

“ONLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”…

Zaman zaman provokasyonlara maruz kaldıklarına dikkat çeken Bozbey, “Bu provokasyonlara takılmayacağız. Zaman zaman siyaseten olmasını istemediğimiz olaylar yaşanıyor. Bursalılar kimin ne olduğunu, kimin bu kenti nasıl yöneteceğini de çok iyi biliyor. Bu provokasyonu yapanlar da her şeyi çok iyi biliyor. Onları Allah’a havale ediyorum. Çünkü biz hizmet için varız” dedi. 

Kandil lokmaları Bozbey’den 

Kandil gecesini Ulu Camii’de geçiren Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Yatsı namazının ardından cami çevresinde ve Orhangazi Parkı’nda halkla buluşan Bozbey, vatandaşların Regaip Kandili’ni kutladı ve binlerce kişiye lokma dağıttı. Regaip Kandili’nin dünyaya huzur ve bereket getirmesini dileyen Bozbey, İslam aleminin kandilini kutladı.

Bozbey, “Üç ayların sonunda inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde bayrama ulaşırız. Biz de, ibadetimizi yerine getirerek, vatandaşlarımıza ikramda bulunduk. Allah kabul etsin. Allah böyle güzellikleri bize her zaman nasip etsin” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X