Bursa Sağlık Müdürü’nden ‘tabela’ açıklaması

Bursa’nın Gemlik ilçesinde “Şehit Ömer Halisdemir” ismi verilen aile sağlığı merkezinin tabelasının, “şehit” ibaresinin yazımının unutulması ve bu eksiğin tamamlanması gerekçesiyle indirilmesine ilişkin ilgililer hakkında soruşturma başlatıldığı bildirild

Bursa Sağlık Müdürü’nden ‘tabela’ açıklaması

İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, yaptığı açıklamada, Gemlik’te bir ay önce hizmete açılan aile sağlığı merkezine ilçe yöneticileriyle “Şehit Ömer Halisdemir” ismini vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Tabela hazırlanırken “şehit” ibaresinin yazımının unutulduğuna ve bu şekilde asıldığına dikkati çeken Akan, “Görevli doktor, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından izin almadan şehit ifadesini eklemek için tabelayı hafta sonu indirmiş.” ifadesini kullandı.

Durumu öğrendikten sonra harekete geçtiklerini belirten Akan, şunları kaydetti:

“Tabela, düzeltmek maksatlı da olsa Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığından izin alınarak değiştirilmeliydi. Durumu öğrenince derhal tabelayı yerine taktırdık, ilgililer hakkında soruşturma başlattık.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X