Bursa tiyatroya doyacak

Bursalılar, yeni normal hayatla birlikte birbirinden ünlü isimlerin Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneleyeceği oyunlarla sanata doyacak.

Bursa tiyatroya doyacak

ŞEHRE BİR ÇOK ÜNLÜ YAĞACAK

Pandemi döneminde sosyal yaşamla birlikte kültür sanat hayatının da adeta durduğu Bursa’da yaz geceleri, ünlü sanatçıların Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneleneceği oyunlarla renklenecek. 18 Ağustos akşamı ‘Biraderler Cabaret’ oyunuyla start alacak olan tiyatro şenliği, 19 Ağustos’ta ‘Tartuffe’ ve 20 Ağustos başrollerini Necmi Yapıcı ile eşi Nihan Durukan Yapıcı’nın paylaştığı ‘Benimle Delirir Misin?’ ile devam edecek.

AÇIKHAVA’DA MESAFELİ BULUŞMA

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nun kapasitesinin yüzed 60’a düşürülüdğü ve seyircinin sosyal mesafeyle izleyeceği diğer oyunlar arasında 21 Ağustos’ta başrollerini Uygur kardeşlerin paylaştığı ‘Süt Kardeşler’, 25 Ağustos’ta ‘Hayalet Kumpanya’, 26 Ağustos’ta ‘Cimri’, 27 Ağustos’ta ‘Kürklü Venüs’ ve
28 Ağustos Şevket Çoruh ile Murat Akkoyunlu’yu aynı sahnede buluşturan ‘Bir Baba Hamlet’ yer alıyor.
ÜNAL ÖZBAY

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X