‘Bursa’da başarırsak Türkiye’de iktidar oluruz’

Seçimler zamanında da yapılsa artık son bir yıla girildi. 2019’un Mart ayında yapılacak yerel seçimlere sadece bir yıl kaldı. Ve doğal olarak siyaset sahnesi iyiden iyiye ısınmaya başladı.

‘Bursa’da başarırsak Türkiye’de iktidar oluruz’

Önümüzdeki seçimlerde seçmen İYİ Parti’ye de oy verecek.

Pazar günü İYİ Parti’nin Bursa İl Kongresi var. Bu nedenle parti yöneticileri dün Olay Medya’ya bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Heyetle görüşen Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde İYİ Parti’nin Bursa’da ve Türkiye’de hangi hedefle yola çıktığını yazdı.

İYİ Parti hedefi çizdi: Bursa’da başarırsak Türkiye’de iktidarız!

Yüksel Yılmaz siyasette yeni bir isim değil. MHP’de Nilüfer İlçe Başkanı olarak görev yaparken Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ya yaşadığı sorunlar nedeniyle görevden alındı. Sonra İl Başkanı oldu, yine aynı sonu yaşadı.

Meral Akşener daha MHP içinde harekete geçtiğinden beri Yüksel Yılmaz yanında yer aldı ve İYİ Parti İl Başkanı olarak sorumluluk üstlendi.

Pazar günü yapılacak il kongresine davet anacıyla yönetiminden Levent Özeren, Dr. Yahya Bahadır, Üstün Tunalıgil, Birgül Yıldız Günay, Haluk Hısımcıl ve Nurettin Bacak’la birlikte Olay Medya’yı ziyarete geldiğinde seçimleri ve hedeflerini konuştuk.

Sohbette…

Yeni kurulmuş bir parti olarak rotalarını şöyle açıkladı:

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X