Bursa’da biletlerin 3’te biri tükendi

Büyük ikramiyenin 80 milyon lira olduğu yılbaşı özel çekilişi biletlerine ilgi dikkat çekiyor. Milli Piyango İdaresi Bursa Şube Müdürü Ali Şener, kente getirilen biletlerin üçte birinin bir hafta içinde satıldığını söyledi.

Bursa’da biletlerin 3’te biri tükendi

DERYA DEMİR PINAR

Vatandaşların hayallerini süsleyen Milli Piyango Biletleri’nin satışı devam ediyor. Büyük ikramiyenin 80 milyon olarak belirlendiği yılbaşı çekilişinde, çeyrek, yarım ve tam biletlerle toplam 436 milyon lira dağıtılacak. Vatandaşlar tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da biletlere yoğun talep gösterdi.

Gişelerde yoğunluklar dikkat çekerken, Bursalıların ilk tercihi ise genellikle çeyrek biletten yana oluyor. Milli Piyango İdaresi Bursa Şube Müdürü Ali Şener, biletlerin 29 Kasım’da satışa sunulduğunu hatırlattı. Kente yeteri kadar bilet geldiğini ifade eden Şener, ‘Bir hafta içerisinde biletlerin 3’te 1’i satıldı.

Tükenme ihtimaline önlem olarak, azalma oluşunca yeni biletleri talep edeceğiz’ dedi. Şener, vatandaşları ruhsatı olmayan bayilerden bilet almamaları konusunda uyardı.

VATANDAŞA KRİTİK UYARILAR

Milli Piyango Bayii sahibi Mustafa İnan, satışların iyi gittiğini İfade etti. İlk günler olmasına gelen talepten memnun olduklarını ifade eden İnan, ‘İlerleyen dönemlerde ilgi daha da artacaktır. Önümüzde 23 gün var. Çeyrek 20, yarım 40, tam bilet ise 80 liradan satışa sunuldu. Vatandaşlar genellikle ucuz olmasından ve büyük ikramiyenin daha çok çıkmasından dolayı en çok çeyrek bileti tercih ediyor’ diye konuştu.

Sahte bilet uyarısında da bulunan İnan, şunları kaydetti:

‘Vatandaşlar bilet alırken kaşelerine baksınlar. Mutlaka sabit bayilerden alışveriş yapmalılar. Ayrıca, biletin içinde ‘Milli Piyango’ yazılı para armasına dikkat etmeleri gerekiyor.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X