Bursalı oyuncu: Kimseye sataştığım yok!

Daha önce ‘Küçük Sırlar’, ‘Yalan Dünya’, ‘Anne’ gibi yapımlarda rol alan Bursalı oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı filtreli fotoğrafı ve ‘Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’ estetiği yaptırdım’ açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Cihangir’de ailesiyle yemek yerken görüntülenen ünlü isim, meslektaşlarını hedef aldığı iddialarına yanıt verdi.

Bursalı oyuncu: Kimseye sataştığım yok!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla bazı meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulunmuştu. Yüzüne estetikli bir filtre uyguladığı bir fotoğrafını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, isim vermeden bazı kadın meslektaşlarını hedef aldı.35 yaşındaki Vuslateri, gönderisine, şu notu düşmüştü:

Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım’ estetiği yaptırdım. Bir-iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik… Yok kızım Gonca rahatlık batar sana! Ben aramı kendimle bozmayayım da ne gelirse başımıza sevdadan olsun. Hadi bakalım, Azıcık Martinim ağrısız başım. Sakin olun estetik yok.

“MESAJINIZ KİME?”

Vuslateri’nin bu paylaşımı kafaları karıştırmıştı. İsim vermeden bir meslektaşını hedef alan oyuncu takipçilerini de ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ‘Gonca Hanım mesajınız kime?’ yorumunda bulunmuştu.

Gonca Vuslateri: Kimseye sataştığım yok

AİLESİYLE CİHANGİR’DE

Paylaşımıyla sosyal medyada gündem olan Gonca Vuslateri, Cihangir’de Pürtelaş adlı mekanda annesi ve bir akrabasıyla yemek yerken görüntülendi. İlerleyen dakikalarda masasına gelen müzisyenlere bir süre şarkı söyleyerek eşlik eden Vuslateri’nin, 300 TL bahşiş vererek müzisyenleri yolcu ettiği öğrenildi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan oyuncu, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

OLAY OLAN PAYLAŞIMI HAKKINDA KONUŞTU

Sosyal medya hesabından yaptığı filtreli paylaşımıyla olay yaratan Vuslateri, hakkında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, “Sete her gidişimde bana, ‘Falancaya çok güzel sataşmışsın’ diyorlar. Benim kimseye sataştığım yok” dedi.

Vuslateri, “Orası bir eğlence platformu ben de eğlenmek istedim. Bunun başka bir kişiye mal edilmesine önce ben karşı çıkarım, diğer türlüsü zaten çok çirkin” diyerek yayınladığı kareye açıklık getirdi.

“YER ÇEKİMİNE YENİK DÜŞTÜM”

Muhabirlerin “Gonca Hanım geçtiğimiz günlerde de nikah şahitliği yaptınız Saba Tümer ile birlikte. İlginç yorumunuz çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna da yanıt veren oyuncu, “Evet ya sormayın memleketin derdi bitti, benim memelerimi konuştuk bir hafta. İnşallah herkesin aklında olmuşuzdur. İnşallah moral olmuşuzdur. Kusura bakmayın estetik yaptıramadım, yer çekimine yenik düşüyoruz. Ne olacak böyle bilmiyorum yaş ilerledikçe iş estetiğe geliyor” diyerek kahkaha attı.

NE OLMUŞTU?

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Engin Özmen ile Esen Tunç’un Emirgan’da bir mekanda gerçekleşen düğününde nikâh şahidi olmuştu. Oyuncu, ünlü sunucu Saba Tümer’in de katıldığı düğünde yaptığı ‘boşanma’ esprisi ile adından söz ettirmişti. Derin göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Vuslateri, şahit olarak nikâh defterine imzayı atarken, “Çok seviyorum bu defteri; bir kere gördüm, boşandım! Şimdi tekrar görünce duygulandım. Nereye atıyorum imzayı? Daha önce bir üst kısma atmıştım imzayı, yavaş yavaş aşağı iniyorum” sözleriyle konukları kahkahaya boğmuştu.

Gonca Vuslateri: Kimseye sataştığım yok

‘Boşanma’ şakası görüntüsünü, bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmeyen oyuncu, “Saba (Tümer) ile nikâh şahitliği işine girdik. Mizah ve gözyaşı desteğiyle nikahınız ziyadesiyle duygu dolu anlar yaşayabilir. Engin, güzel kalplim. Kalbine yakışan bütün güzelliklere o kocaman açtığın kolların arasında olmak ne mutlu ne güzel. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Esen’imize kocaman öpücük. İyi ki hayatımıza fırt diye girdi” mesajını yazmıştı.

HEYECANINI PAYLAŞTI

Öte yandan oyunculuğu ardından senaristliğe de soyunan Vuslateri, Fatih Aksoy ile birlikte yazdığı yeni komedi filminin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacağını açıkladı. Kendisinin de kadroda bulunacağının altını çizen oyuncu, “Sağlam bir kast olacak, çok heyecanlıyım” diyerek duygularını aktardı. Röportaj sonrası sırtını dönüp giden 35 yaşındaki Gonca Vuslateri’nin sırtındaki karagül döğmesi dikkat çekti.

Gonca Vuslateri: Kimseye sataştığım yok
Milliyet

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X