Bursalı oyuncudan rol arkadaşına bomba hareket!

‘Çukur’ dizisinde rol alan Damla Sönmez, Bursalı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’le aynı karavanda olduğu sırada oryantal dans yaptı. Köstendil’in, dansına kafasını çevirdiği o anları paylaşan Sönmez’e, kullanıcılardan yorum yağdı. Sosyal medyada Bülent Serttaş’ı ti’ye aldığı yönünde yorumlar yapılırken, video kısa sürede gündem oldu.

Bursalı oyuncudan rol arkadaşına bomba hareket!

Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Çukur’ dizisinde, Yamaç’ın sevgilisi Efsun karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Damla Sönmez, paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

KAFASINI ÇEVİRİP BAKIŞLARINI KAÇIRDI

Erkan Kolçak Köstendil ile aynı karavanda olan Damla Sönmez, Instagram hesabının hikaye kısmından oryantal dans yaptığı anlara yer verdi. O sırada rol arkadaşı Köstendil’in, Sönmez’e bakmadığı ve bakışlarını kaçırdığı görüldü.

‘BÜLENT SERTTAŞ’I Tİ’YE ALDILAR’

Kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken video, akıllara İbo Show’da oryantal Didem’in dansını izlememek için kafasını başka yöne çeviren Bülent Serttaş’ı getirdi.

Sosyal medya kullanıcıları, video sonrası ikilinin Bülent Serttaş’ı ti’ye aldığı yönünde yorumlarda bulundu. Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

NE OLMUŞTU?

Star TV’de yayınlanan ‘İbo Show’a programına katılan Bülent Serttaş’ın, dans eden oryantal Didem’e bakmamak için verdiği uğraş dikkat çekmiş, o görüntüler sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.

Bazıları bu anları Serttaş’ın eşi Selvi Hanım’a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalıştı, bazıları da “Eşinden korktuğu için böyle davrandı” gibi yorumlar yaptı.

“YAKIŞTIRAMADIM!”

Konu hakkında Serttaş cephesi sessizliğini korurken, oryantal Didem bu duruma içerlediğini; “Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!” sözleriyle dile getirmişti.

BÜLENT SERTTAŞ’TAN FLAŞ HAMLE

Herkesin bir açıklama yapmasını beklediği şarkıcı Bülent Serttaş, Instagram hesabından kendisine destek veren sosyal medya kullanıcılarının yorumlarını paylaşmıştı.

Serttaş’ın özellikle “Kişiliği, karakteri, edebi, ahlakı, sesi, ve duruşu muhteşem” gibi övgü dolu yorumları yayınlaması dikkat çekmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X