Bursalı oyuncunun ikinci bebek heyecanı: Mete emmi yüzünü gösterdi

İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, Mete adını vereceği bebeğinin ultrason görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bursalı oyuncunun ikinci bebek heyecanı: Mete emmi yüzünü gösterdi

2015 Miss Turkey 4’üncü güzeli Berfu Yenenler ve Bursalı oyuncu Eser Yenenler, 2019 yılında dünya evine girmişti. Çift, aynı sene ilk çocukları Kuzey’i kucaklarına aldı.

Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Berfu Yenenler, bebeğinin ultrason görüntülerini takipçilerinin beğenisine sundu.

“YÜZÜNÜ GÖSTERDİ”

Yenenler, paylaşımına; “Ah Mete emmi güzel yüzünü gösterdi. Burnu yine sana benziyor kocacığım (Eser Yenenler) tebrikler. Bu arada sonuncu fotoğrafta gülmüş siz de gördünüz değil mi?” notunu düştü.

Kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Berfu Yenenler’in paylaşımına Hazal Kaya, Bengü, Özlem Ada Şahin gibi ünlü isimler “Maşallah” yorumunda bulundu.

DAHA ÖNCE DE PAYLAŞMIŞTI

Öte yandan hamileliğinde altıncı altıncı ayı geride bırakan Yenenler, daha önce de ultrason görüntüsünü yayınlamıştı.

Berfu Yenenşer, eşi Eser Yenenler ile bu karesine “Mete emmi… Belki biraz yüzünü gösterirsin dedik, tombik parmaklarını gösterdin hatta baban orta parmak gösterdiğini iddia ediyor. Umarım öyle değildir yavrum” notunu düşmüştü.

YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI

Öte yandan eşi ile birlikteliklerinin üçüncü yılını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan Berfu Yenenler, paylaşımına; “Yıl dönümümüz kutlu olsun. Ver bakalım yanaktan bir lokma kocam… Çok seviyorum, çok seviyorum, çok seviyorum. Tebrikler kocam, nice senelerimiz olsun. Bakalım her sene bir çocuk daha yapmaya devam edecek miyiz? Seneye görüşürüz” notunu düşmüştü.

“AŞI BULUNANA KADAR ÇOCUK YAPACAĞIZ”

Ünlü çiftten Eser Yenenler, geçtiğimiz haftalarda bir ödül töreninde ilginç pandemi yorumuyla gündeme gelmişti.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Yenenler, “Pandemi devam ederse aşı bulunana kadar her sene bir çocuk yapmaya devam edeceğiz. Tavsiye ederiz yani bol bol üreyin. Malum evde yapacak bir şey olmayınca böyle oluyor. Çevremde bebek bekleyen çok insan var, yalnız değiliz” diyerek herkesi kahkahaya boğmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X