Bursalı sunucudan Survivor Nisa’ya olay sözler!

Daha önce Survivor programında yorumcu olan ve sezon ortasında, eşi Kurretülayn Matur’un, kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan hakkında yaptığı paylaşım sonrası programdan çıkarılan Bursalı sunucu Semih Öztürk, Survivor yorumlarına devam ediyor. Semih Öztürk Survivor elemeleri sonrası Nisa ile ilgili ilginç sözler söyledi.

Bursalı sunucudan Survivor Nisa’ya olay sözler!

Eşi Kurretülayn Matur’un Alpay Kazan hakkında yaptığı paylaşım sonrası Survivor yorumculuğundan olan Semih Öztürk paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Survivor yorumlarına Twitter’da devam eden Semih Öztürk Nagihan Karadere’nin elenmesi sonrası da paylaşımlar yaptı.

“KUPAYA GİDİYOR GİBİ”

Semih Öztürk paylaşımında Nisa Bölükbaşı hakkında ilginç şeyler söyledi.

JLL

Semih Öztürk açıklamasında “Nisa ile son görüşmemde bana çocukça, boş ve mesnetsiz şeyler söylemesine rağmen ona anlattığım şeylerle yanlış düşündüğünü anladığını düşünüyorum. Şahsıma yaptığı haksızlıkların yanında çocukluğuna verdim ama bunlar şahsi. Gerçek şu ki vurdumduymazlığı seviliyor. Kupaya gidiyor gibi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X