Bursalı ünlü oyuncu: Dijital dünya geleceğimiz

Artık hem iyi yapımların hem de seyircinin hızla dijital platformları tercih ettiğini söyleyen Burcu Kara, televizyonculuğun geleceği hakkında karamsar olduğunu dile getirdi.

Bursalı ünlü oyuncu: Dijital dünya geleceğimiz

KIYMETLİ İŞLER GEREKLİ

Bursalı ünlü oyuncu Burcu Kara, uzun süre ayrı kaldığı ekranları özlediğini ancak televizyonculuğun geleceğini de parlak görmediğini dile getirdi. Kara, ‘Açıkçası bu sene karamsar olmaya başladım. Çünkü artık imkanı olan herkes dijital platforma geçiyor. Hem yapım hem de izleyici olarak… Ama televizyon da hayat demek. Sonuçta herkes dijital ortam ve sosyal medyayı takip etmiyor. Televizyona kıymetli işler yapılmasını bekliyorum’ dedi.

TİYATRONUN MANEVİ HAZZI VAR

Sanat hayatında 22. yılına giren Burcu Kara, kendi jenerasyonundaki oyuncuların da artık ekran yerine tiyatro olmayı tercih ettikleri tespitini yaptı. Kara, ^Benim jenerasyonum genel olarak ekranda yok. Çünkü bütçeler düştü. Ölçülebilir kitle değişiyor. Yapımcılar daha az maliyetlerle bir şey yapmaya çalışıyor. Artık bizim dönemimizdeki oyuncular, tiyatroya ağırlık veriyor. Çünkü oranın manevi tatmini daha yüksek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X