Bursalı ünlü oyuncudan cesur paylaşım

Geçtiğimiz aralık ayında şarkıcı Hakan Altun ile aşk yaşayan ve ocak ayında ise birlikteliklerini sonlandıran Bursalı oyuncu Gonca Vuslateri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde mavi derin yırtmaçlı elbisesi ile verdiği cesur pozu yayınladı. Vuslateri’nin paylaşımındaki yorumları sınırlandırdığı da dikkatlerden kaçmadı

Bursalı ünlü oyuncudan cesur paylaşım

Uzun süreli yalnızlığını geçtiğimiz yıl şarkıcı Hakan Altun ile sonlandıran oyuncu Gonca Vuslateri’nin bu ilişkisi kısa sürmüştü.

Çiftin nikah masasına oturacağı konuşulurken, ikili sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

“MAVİ BİR KUŞ GİBİYİM”

Bu yıl Sevgililer Günü’ne yalnız giren Vuslateri, yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Mavi elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınlayan Gonca Vuslateri, gönderisine, Bülent Ortaçgil’in “Mavi Kuş” şarkısının sözlerini not düştü.

34 yaşındaki Bursalı ünlü oyuncu, derin yırtmaçlı karesini, “Cihangir’de sıradan bir plak günü… Mavi bir kuş gibiyim. Gibiyim ama… Mavi bir kuş değilim. Aslımda” ifadeleriyle yayınladı.

Paylaşımındaki yorumları sınırlandırdığı görülen ünlü oyuncunun gönderisi 10 binden fazla beğeni ve yorum aldı.

“BENDE DURUM YİNE BUDUR”

Sosyal medyada sık sık gündem olan “Yalnız” tabelası önünde çekilen fotoğrafını tekrar paylaşan Hakan Altun ise şu ifadeleri kullandı:

Çare yok ölmüşe, olmuşa. Ayrılık çıkmış aşk fallarında. 2021’de bende durum yine budur… Tüm sevdalıların Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Sevdalısı olmayanlara umutlarını asla kaybetmemelerini diliyorum.

SÜRPRİZ AŞK BİTTİ

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun birlikteliği herkesi şaşırtmış ancak ikili, yeni yılı görmeden yollarını ayırmıştı.

Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X