Bursaray’da yeni dönem

BURULAŞ, BursaRay’daki istasyon isimlerinin önüne reklam almaya hazırlanıyor. Markalara 3 yıllığına kiralanacak olan 38 istasyondan yılda 2,5 milyon TL gelir hedefleniyor.

Bursaray’da yeni dönem

DERYA DEMİR PINAR

Yatırım giderleri için kaynak aramayışını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşım yükünü 20 yıldır sırtlayan BursaRay’da yeni bir dönemi başlatmaya hazırlanıyor. Hizmete girdiği 2000 yılında 1 milyon 300 bin kişilik şehir nüfusuna hizmet verirken, son dönemde nüfusun 3 milyonu aşmasıyla sirkülasyonu da hızla artan BursaRay’ın istasyon isimleri artık kıralık… İhaleyle isminin önüne 3 yıllık reklam alacak olan 38 istasyondan BURULAŞ’ın yılda 2,5 milyon TL gelir elde etmesi hedefleniyor.

BUGÜN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NDE GÖRÜŞÜLECEK…

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bugün yapılacak olan Aralık ayı olağan meclis toplantısında BURULAŞ’ın teklifi olarak görüşülecek gündem maddesinin meclis üyelerince onaylanması bekleniyor. BursaRay istasyonlarındaki durak isimlerinin kiralaması için hazırlanan önerge kabul edildiğinde, ihale süreci resmen başlatılacak. İhaleyi kazananlar, belirledikleri ismi ya da markayı 3 yıllığına istasyon duraklarına reklam verebilecek. Yeni isimler, mevcut istasyon isimlerinin önüne konulacak ve vagonlardan yapılan istasyon anonsları da yeni isimler eklenerek güncellenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X