Yeni sezonda ait olduğu Süper Lig’e yükselmek için Trendyol 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek Bursaspor, 2026-2027 sezonunu bugün açıyor. Yeşil beyazlılar, Teknik Direktör Mustafa Er yönetimindeki ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılacak sezonun ilk antrenmanı saat 18.00’de başlayacak.
YENİ İSİMLER SİFTAH YAPACAK
Şu ana kadar kadrosuna Juergen Elitim, Toral Bayramov ve Amine Boutrah’ı katan Timsah’ta sözleşmesi devam eden ve altyapıyla pilot takım Nilüfer FK’dan belirlenen genç isimlerle birlikte 30’a yakın futbolcunun sezonun ilk antrenmanında yer alması bekleniyor. Basına açık gerçekleştirilecek ilk çalışmanın taraftara açık olup olmayacağıyla ilgili ise bilgi verilmedi.
İKİNCİ ETAP BOLU’DA
Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Özlüce’de gerçekleştirecek Bursaspor, 6-15 Temmuz tarihleri arasında ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu Abant’ta yapacak. Yeşil beyazlılar Bolu kampı sonrasında iki günlük izin yaptıktan sonra ise Topuk Yaylası Tesisleri’nde üçüncü etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek. Timsah’ın iki kampta toplam 4 veya 5 hazırlık maçı yapması bekleniyor.

