Bursaspor ve Milli Takım’ın eski hocası Piontek vefat etti

A Milli Futbol Takımı ve Bursaspor'un eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, 85 yaşında hayatını kaybetti.

hoca

Kariyerinde A Milli Futbol Takımı ve Bursaspor’u da çalıştıran teknik direktör Sepp Piontek, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

1990-1993 yılları arasında A Milli Futbol Takımı’nda teknik direktörlük görevini yürüten Sepp Piontek’in yardımcılığını ise Fatih Terim yapmıştı.

Sepp Piontek, milli takımdan ayrılmasının ardından Bursaspor’a imza atmış ve yeşil-beyazlılarda yaklaşık 5 ay görev almıştı.

SEPP PIONTEK KİMDİR?

Teknik direktörlük kariyerine 1971 yılında Werder Bremen’de başlayan daha sonra sırasıyla Fortuna Düsseldorf, Haiti, St. Pauli, Danimarka, Türkiye, Bursaspor, Aalborg, Silkeborg ve Grönland’ı çalıştırmıştı.

Exit mobile version