Bursaspor’un yeni transferi Özlüce’ye ayak bastı

Yeşil beyazlı kulübün anlaşma sağladığı Lincoln Henrique, Bursa'ya geldi.

ekran resmi 2026 06 30 154404

Bursaspor, 10 numara transferi anlaşma sağladığı Lincoln Henrique, Özlüce Tesisleri’ne geldi. 2017-2018 sezonunda Çaykur Rizespor, 2022-2023 sezonunda ise Fenerbahçe’de top koşturan Brezilyalı futbolcu, yeşil beyazlı formayla ilk görüntülerini verdi.

BONSERVİS ÖDENECEK

Geride bıraktığımız sezon Portekiz takımlarından Alverca’da oynayan 27 yaşındaki 10 numara, 30 maça çıkarken 2 gol ve 5 asistlik bir performans gösterdi. Bursaspor’un Lincoln Henrique için kulübü Alverca’ya bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Brezilyalı futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

ŞAMPİYONLUKLARI VAR

2017-2018 sezonunda Çaykur Rizespor ile 1.Lig, 2022-2023 sezonunda ise Fenerbahçe ile Süper Lig’de top koşturan Lincoln’ün 1.Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları bulunuyor. Brezilyalı futbolcu kariyerinde ayrıca Gremio, America MG, Santa Clara, Bragantino, Hull City formalarını da terletti. Deneyimli isim, 10 numaranın dışında merkez orta saha, sol kanat ve sol bekte de görev yapabiliyor.

 

 

Exit mobile version