Buse Terim 25 kilo verdi! Kendisine ‘ayı’ diyenlere yanıtı incecik pozları oldu

Bir dönem fazla kiloları nedeniyle ağır yorumlara maruz kalan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, 25 kilo verdi. Buse Terim verdiği kilolarla ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

Buse Terim 25 kilo verdi! Kendisine ‘ayı’ diyenlere yanıtı incecik pozları oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı kızlarını 18 ay arayla dünyaya getirmiş, bu süreçte aldığı kilolar nedeniyle sosyal medyada ağır yorumlarla karşılaşmıştı.

Aralıklı oruç sistemiyle son olarak 11 kilo daha verdiğini açıklayan Buse Terim, bir takipçisinin “Nasıl başardın?” sorusuna yanıt verdi. Buse Terim ‘intermittent fasting’ (aralıklı oruç) yöntemiyle toplamda 25 kilo verdi.

Kendisine yakışıksız mesaj yazan bir takipçisine şöyle cevap vermişti: “Bir kadının hemcinsine ayı demesine inanamıyorum! Bunu yazarken utanmıyor musunuz? Ben okurken utanıyorum. Beni rahat bırakın. Kilomu vereceğim. O zaman da dersiniz ki ‘zayıflık hiç yakışmadı’. Çünkü kafanız karışık, ruhlarınız kötü. Sizin gibiler yüzünden sosyal medyadan soğudum.”

‘İrade ve azimle başardım’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X