Büyükorhan’da altyapı çalışmaları başladı

BUSKİ, Büyükorhan’da içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı hizmetlerini yenilemek için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Hasan Taş yapılacak olan çalışmayla ilçenin daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacağını söyledi.

Büyükorhan’da altyapı çalışmaları başladı

AYDIN KURMUŞ

BUSKİ Büyükorhan’ın içme suyu ile kanalizasyon ve yağmur suyu altyapısını yeniliyor. BUSKİ’nin SUKAP Projesi kapsamında Büyükorhan ilçe merkezi ve dış mahallelerde toplam 18 milyon liralık içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı çalışması gerçekleştireceği öğrenildi.

Büyükorhan’da altyapı ile ilgili çalışmaları başlatan BUSKİ’nin, ilçe merkezinde 10 bin metre içme suyu isale hattı ve 16 bin metre yağmur ve atık su kanalizasyon hattı ile 10 dış mahallede de toplam 44 bin metre yağmur ve atık su kanalizasyon hattı çalışması yapılacağı kaydedildi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, “Bu çalışmaların toplam yatırım maliyeti 18 milyon TL. Daha sağlıklı bir altyapı ile hemşerilerimizi buluşturacağız. 2018 yılı sonunda tüm merkez ve mahallelerimizde altyapı sorunu ortadan kalkacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X