Çağatay Ulusoy yeni projesi için imaj değiştirdi!

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için yenilediği imajıyla ortaya çıktı. Netflix’te yayınlanacak yapımda Ulusoy bir jigoloyu canlandırıyor.

Çağatay Ulusoy yeni projesi için imaj değiştirdi!

Son dönemde Kağıttan Hayatlar filmiyle adından söz ettiren ve bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni imajıyla ortaya çıktı.

Ekran görüntüsü 2022-12-14 143134

Oyuncu Lale Başar ile poz veren Ulusoy, Onur Bilgetay’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Centilmen’ dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ulusoy, aşık olmasıyla hayatı değişen bir jigoloyu canlandıracak.

“Centilmen”de Çağatay Ulusoy’a Ebru Şahin eşlik edecek. “İstanbullu Gelin”, “Yasak Elma” gibi dizilerin ardından, başrolü üstlendiği “Hercai” dizisindeki Reyyan karakteriyle büyük ses getiren Şahin, son olarak “Destan” dizisinde rol aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X