Çağla Altunkaya’lı ilk poza Şeyma Subaşı’ndan beğeni

52 yaşına basan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram paylaşımlarıyla magazin gündeminde dikkatleri üzerine topladı. Ünlü medya patronunun “Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti. Havada, karada, denizde pasta üflemekten nefesim kesildi” notuyla paylaştığı fotoğraflarında sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Çağla Altunkaya’lı ilk poza Şeyma Subaşı’ndan beğeni

Acun Ilıcalı doğum günü paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. 29 Mayıs 1969 doğumlu ünlü medya patronu doğum günü paylaşımları ve mesajı sosyal medyada büyük ilgi gördü. 52 yaşında giren Ilıcalı, sevdikleriyle yer aldığı mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

TV8’in sahibi, medya patronu Acun Ilıcalı yaptığı doğum günü paylaşımı dikkat çekti. Ünlü isim sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflardaki detaylar ile çok konuşuldu.

‘PASTA ÜFLEMEKTEN NEFESİM KESİLDİ’

Instagram hesabından sevdikleriyle yer aldığı karelere yer ver ünlü ismin paylaşımı ise şu şekilde oldu: “Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti. Havada, karada, denizde pasta üflemekten nefesim kesildi 🙂 Kutlayan ve yanımda olan herkese teşekkürler…”

13322762-728xauto

Fotoğraflarda Acun Ilıcalı’nın yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın yer alması dikkat çekerken, bir diğer ayrıntı da ikilinin fotoğrafını Şeyma Subaşı’nın beğenmesi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X