Çalıntı iddialarına yanıt!

‘Mekanın Sahibi’ şarkısıyla müthiş bir çıkış yakalayan Norm Ender, şarkısı için çıkan çalıntı iddialarına yanıt verdi.

Çalıntı iddialarına yanıt!

Uzun bir aradan sonra müzik piyasasına hızlı bir dönüş yapan Norm Ender’in, ‘Mekanın Sahibi’ isimli parçasının “çalıntı” olduğu iddia edildi. Öte yandan, şarkının klibinin de ABD’li rapçi Travis Scott’ın klibiyle benzerliği dikkat çekti. Norm Ender ise konuya ilişkin yaptığı açıklamasında “Bebelerin kurbanı olmayın” dedi.

‘Yeni jenerasyon’ rapçilere göndermede bulunduğu ‘Mekanın sahibi’ isimli şarkısıyla uzun süre gündemde kalan Norm Ender ile ilgili beklenmedik detay sosyal medyayada gündem oldu. Mekanın Sahibi isimli şarkı ile Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından Ocak ayında piyasaya sürülen ‘Work My Move’ adlı parçadaki benzerlik dikkat çekti.

Öte yandan Mekanın Sahibi klibi, Norm Ender’in Türkiye’deki temsilcilerine eleştiri oklarını yönelttiği rap tarzını icra eden ABD’li rapçi Travis Scott’ın ‘beibs in the trap’ klibiyle de büyük benzerlik taşıması tartışmalara neden olmuştu.

Konuya ilişkin olarak akşam saatlerinde kişisel Twitter hesabında bir açıklama yapan Norm Ender, “Loop: Müzik yaparken kullanılan yardımcı ses döngüleridir. Üretim amaçları şarkılarda kullanılmaktır. Aranjörler çok iyi bilir ve kullanır. Sizin bilmiyor oluşunuzdan yararlanmaya çalışan bebelerin kurbanı olmayın! Aynı kumaşla farklı elbiseler yapan terziler gibi, dikiyoruz” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X