Canımı okudular!

Annesi Gülser Hanım’ı huzurevine yerleştirdiği iddia edilen Gülben Ergen, eleştirilere cevap verdi. Sanatçı, 3 evi olduğunu söylediği annesinin Darüşşafaka’ya bağış yapmak için bir huzurevi dairesi satın aldığını söyledi.

Canımı okudular!

5 SENE ENGELLEYEBİLDİM

Gülben Ergen, annesi Gülser Ergen’i İzmir’de huzurevine yerleştirdiği haberlerine Armağan Çağlayan’ın youtube kanalında açıklık getirdi. Annesinin huzurevi dairesini satın almak istemesini uğrayacağı linç nedeniyle 5 yıl engellediğini itiraf eden sanatçı, ‘Annemin 3 evi var. Sırf Darüşşaka’ya destek olmak amacıyla huzurevi dairesini satın almak istedi. Çok ciddi bir bağış yaptık ve senede 2 kez oraya gidiyor. Kimseye anlatamadık varlıktan fışkırdığımız için İzmir’de de bir ev aldığımızı. Orası annemin çok sevdiği bir yer ama canımı okudular’ dedi.

YAŞAMLA ÖLÜM ARASINDA…

İkizleri Güney ve Ares’i doğduklarında kaybetme riski yaşadığını da anlatan Gülben Ergen, çok duygulandı. İkizlerin biri 1 kilo 100, diğeri 1 kilo 300 gram olarak dünyaya geldiğini belirten Ergen, ‘Yaşamla ölüm arasında bir kelime varmış; entübe olmak. Çocukların birinin ilk 4 ay görüp görmediğini anlamadık. Akciğer ve kalpte de sorunları vardı. Bebeklerim aylarca kalpleri durduğunda alarm veren bir yatakta yattı’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X