Canlı yayında şok! Cinsel organını gösterdi

Instagram canlı yayınında talihsiz bir olay yaşayan Selin Ciğerci şok geçirdi. Ciğerci’nin yayınına bağlanan kişi cinsel organını gösterdi. Bir anda neye uğradığını şaşıran Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı. Ciğerci yaşananın ardından ağlayarak çok üzgün olduğunu söyledi.

Canlı yayında şok! Cinsel organını gösterdi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medyanın gündemine oturdu. Pandemi günlerinde daha da popüler olan canlı yayın sohbetini Ciğerci’de denedi.

Instagram’da canlı yayın yapan Selin Ciğerci, “abla çok önemli bir soru soracağım” diyen bir takipçisini yayına aldı. Yayına katılan kişi yayında cinsel organını gösterdi. Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.

“Hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum” diyen Selin Ciğerci olayla ilgili “Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa… Video, resim, adı… Ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim” dedi.

5eb8811e66a97c83ed1ca145

Instagram hesabının hikaye bölümünden videolu paylaşım yapan Selin Ciğerci “Avukatım uyuyordu, uyandırdım. O kişiyi bulacağım. Şeref ve namus sözü veriyorum size” dedi.

aüaüaüaü

‘BENİM SUÇUM YOK’

Ciğerci’nİn yaşadığı bu olaya ise tepki yağdı. Selin Ciğerci’nin yaşadığı bu kötü olay sonrası ünlü isme destek mesajı da yağdı. Ciğerci ise ağlayarak çok üzgün olduğunu ifade etti. Ciğerci “Mübarek ramazan ayında hepinizden çok özür diliyorum ama benim hiç suçum yok. İşimde gücümde evinde ailesiyle olan bir insanım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X