Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si son haliyle büyüledi

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi dizisinin çocuk yıldızı Belemir Temizsoy’un yıllar sonraki hali görenleri şaşkına çevirdi. Dizide Pembe’nin kızı Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy büyüdü.

Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si son haliyle büyüledi

10 Temmuz 2004-23 Haziran 2007 yılları arasında yayınlanan Cennet Mahallesi dizisinin başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan ve Çağla Şıkel üstleniyordu. Dans, müzik ve aşkların bol olduğu dizideki çocuk yıldızlar ise dikkatleri çekiyordu.

temiz soybelemir4

Henüz 8 yaşındayken dizinin kadrosuna dahil olan Belemir Temizsoy aradan geçen 16 yılda değişimiyle görenleri şoke etti.

temiz soybelemir5

20’li yaşlarındaki Belemir Temizsoy sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Cennet Mahallesi projesinden sonra ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Belemir Temizsoy kendi adıyla bir Youtube kanalı açtı.

temiz soybelemir2

Youtube kanalı üzerinden hayranlarıyla hasret gidermeyi seçen Temizsoy, sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapıyor.

CENNET MAHALLESİ’Nİ ANIMSATTI

Oyunculuğa devam eden çocuk yıldız Instagram hesabından sıklıkla Cennet Mahallesi anılarını paylaşıyor.

temiz soybelemir3

Geçtiğimiz aylarda Cennet Mahallesi dizisinde Aliş karakterine hayat veren Seyit Karabulut’la buluşan Temizsoy, eski rol arkadaşıyla çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

temiz soybelemir CENNET MAHALLESİ

Güzel oyuncu gönderisinde, “Siz bu fotoğrafa bakınca Aliş ile Ayşe görüyorsunuz bense baktıkça deli gibi eğlendiğim çocukluğumu… Kötü haber başlık paralarını başkası için biriktirmiş.” notunu ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X