Çocuğunuz kız mı olsun? Erkek mi?

Dünyaya getirmeye karar verdiğiniz çocuğunuzun cinsiyetini siz belirlemek ister miydiniz?

Çocuğunuz kız mı olsun? Erkek mi?

Üroloji Uzmanı, Doktor Yılmaz Salatan ‘Çocuğunuzu Kız mı İstersiniz? Erkek mi?’ isimli kitabında uygun şartları, uygun zeminlerde, doğru yöntemlerle uygulayabildiğinizde istediğiniz cinsiyette bir bebeğe sahip olma oranınızın çok yüksek olduğunu anlatıyor.

Ne kadar çok faktörü bir arada doğru olarak uygulayabilirseniz ihtimaliniz de o kadar yüksek olacaktır. Tabi ki buradaki amaç Allah’ın işine karışmak değildir, sadece umutlarımızın gerçekleşme yüzdesini arttırmak adına eğlenceli yöntemler ile sizlere yol göstermektir. 

Kitaptaki yöntemleri uygulayarak kızına erkek kardeş yaptığını belirten Yazar, Operatör Doktor Yılmaz Salatan, dört arkadaşının daha istediği cinsiyette çocuk sahibi olduğunu belirtiyor. Salatan, ‘Ben bu geleneksel yöntemleri kendi mesleki bilgilerim ve tecrübelerimle harmanlayarak ve daha derin araştırmalar yaptıktan sonra böyle kapsamlı bir kitap yazmaya karar verdim. İnşallah bu elinizde tuttuğunuz kitabın, sizin de, istediğiniz cinsiyette bir bebeğe sahip olmanıza katkısı olur’ ifadelerini kullanıyor.

1972 yılında Isparta’da dünyaya gelen Yılmaz Salatan, Ege Üniversitesi’nde Tıp eğitimi aldı. 1995 yılından bu yana doktorluk, 2002 yılından bu yana da Üroloji Uzmanlığı yapan Salatan, halen Bursa’da kendi özel kliğinde hastalarına hizmet veriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X