Çok eleştirilmişti! Özüne döndü…

9 yıl aradan sonra ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta ekrana getirilen İbo Show’da yeni imajıyla izleyici karşısına çıkan İbrahim Tatlıses, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. ‘Boyayı uzun süre saçımda tuttum’ diyen Tatlıses, özüne döndü.

Çok eleştirilmişti! Özüne döndü…

Birbirinden ünlü ve eğlenceli isimleri İbo Show’da konuk etmeye devam eden İbrahim Tatlıses, sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

İbrahim Tatlıses, önceki hafta programa çıktığı imajı ile çok eleştirildi ve saç ektirdiği yönünde haberler gündeme geldi. Sosyal medyanın gündemine oturan İbrahim Tatlıses, ‘Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo’nuz, değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur.’ demişti.

000

Tatlıses, yeniden eski haline döndü. Son haliyle derin bir oh çektiren ünlü sanatçının eleştirilerin aksine saçlarının boyandığı ve alnındaki açıkların kapatıldığı ortaya çıktı.

İşte İbrahim Tatlıses’in son hali;

01

02

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X