Çukur’da olay olan sahnesinin arka planı ortaya çıktı!

Hazal Subaşı, Çukur dizisinin yeni oyuncusu…Nehir karakterine hayat veren Subaşı, dizinin son bölümünde Aras Bulut İynemli ile Erik Dalı oynamıştı.

Çukur’da olay olan sahnesinin arka planı ortaya çıktı!

Sosyal medyada bir hayli beğeni toplayan performanslar sergileyen İynemli ve Subaşı, alkış aldı.

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hazal Subaşı, o sahnede yaşananları anlattı.

Subaşı, “Keyifliydi. Biz onu okuduğumuz andan itibaren zaten çok eğlendik. Çok keyifli bir set günüydü. Tabii ki uzun sürdü. Bütün gün dans ettik. Ama çok güzeldi, çok keyifliydi” açıklamasını yaptı.
 

Bayağı güldüklerini, ekibin çok güldüğünü ifade eden ünlü oyuncu, güzel bir sahne olduğu için mutlu olduklarını ifade etti.

“Kendimizi öyle izlediğimiz için çok mutlu olduk” diyen Subaşı, dizide yer almaktan duyduğu memnuniyeti de şöyle anlattı:

“Çok memnunum tabii ki Çukur gibi bir projede olduğum için. Oynadığım karakteri çok seviyorum. Her şey güzel olacak,bakalım inşallah.”

3.sezonuyla yoluna devam eden Çukur dizisinin 7 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan 3. sezon 4.bölümdeki o sahne youtube’da da büyük ilgi gördü. 1,5 milyondan fazla kişi bu videoyu izledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X