Çukur’un oyuncu sevgilisine laf atanları dövdü!

Eda Taşpınar, oyuncu sevgilisi Çağrı Atakan ile Ortaköy’de bir gece kulübüne gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkollü bir grup Taşpınar’a laf atınca kavga çıktı. Atakan, laf atan gençleri dövdü.

Çukur’un oyuncu sevgilisine laf atanları dövdü!

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt’un, “Laf Atanları Sevgilisi Susturdu” başlıklı yazısı şöyle:

“Sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın, oyuncu Çağrı Atakan ile yaz ortası Alaçatı’da başlayan sürpriz aşkı İstanbul’da mutlu mesut devam ediyor.

Daha önceki sevgilisini darp ettiği ortaya çıkan, hakkında ‘yaralama, tehdit ve hakaret’ suçlarından iki ayrı dava açılan Atakan’ın, bu kez sevgilisi için şiddete başvurduğunu duydum!

ÇILGINA DÖNDÜ!

Aşıklar, geçenlerde Ortaköy’deki bir gece kulübüne gitmiş. Mekanda bulunan bir grup erkek, alkolün dozunu kaçırıp Eda Taşpınar’a laf atınca Çağrı Atakan çılgına dönmüş.

Kick boks yaptığını öğrendiğim Atakan, güvenliğe şikayet etmek yerine tacizcilerin cezasını kendisi kesmiş ve onları bir güzel dövmüş.

Neye uğradığını şaşıran tacizciler, koşar adım mekanı terk etmiş. Anlaşılan aylar sonra sürpriz bir aşka yelken açan Eda Taşpınar’ın, sadece bir sevgili değil aynı zamanda bir koruması da olmuş!”

“SADECE GÜLÜYORUM”

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde şiddet haberleriyle gündemdeydi. Atakan’ın, Taşpınar’ı dövdüğü öne sürülmüştü. Sosyetik güzel, iddialar üzerine, “Bu haberlere sadece gülüyorum. Çok saçma. Çıkan haberleri masal okur gibi okuyoruz” açıklamasını yapmıştı.

“KISKANMIYORUM”

Eda Taşpınar’ın sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımların gündem olduğu hatırlatılan Çağrı Atakan, fotoğrafları kıskanmadığını belirterek, “Gayet sanatsal buluyorum, işiyle alakalı şeyler. Life time yapıyor, bir problem yok benim için” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X