Çukur’un ünlü oyuncusu sosyetik sevgilisine şiddet mi uyguladı! Flaş iddia…

Çukur oyuncusu Çağrı Atakan ile bir süredir birlikte olan Eda Taşpınar şiddet iddiasıyla gündeme geldi. Eda Taşpınar ve sevgilisi iddialara yanıt verdi.

Çukur’un ünlü oyuncusu sosyetik sevgilisine şiddet mi uyguladı! Flaş iddia…

Bir süredir birlikte olan Eda Taşpınar ve Çağrı Atakan hakkında geçtiğimiz günlerde bomba bir iddia ortaya atıldı. Çağrı Atakan’ın, Eda Taşpınar’a şiddet uyguladığı ve ikilinin bu sebepten dolayı ayrıldıkları konuşuluyordu…

Ünlü çift iddialar hakkında ilk kez UçanKuş TV’e konuştu! Eda Taşpınar, “Bu haberlere sadece gülüyorum. Çok saçma… Öyle bir şey olabilir mi? Biz masal okur gibi çıkan haberleri okuyoruz…” dedi.

Çağrı Atakan ise iddialar hakkında, “Yazık yani. Üzücü… Bizim ailelerimiz var yanlış anlayıp onlar da üzülebilir. Benim kanser hastası annem var. Kadın görse üzülecek, bu hastalığın en baş düşmanı da üzüntü… Ama yapacak bir şey yok… Telefon açıp söylüyoruz haberlerin asılsız olduğunu” diyerek noktayı koydu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X