Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa ile ilgili, “Bursa bizim için önemli. Hizmetleri Bursa alıyor” açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bursa açıklaması

Meclis’te AK Parti grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleri ve Bursa’dan giden belediye başkanlarıyla sohbet etti.

Hakan Çavuşoğlu, Spor Bakanlığı’nda imzalanan yatırım protokolü ve Şehircilik Bakanlığı yatırımları hakkında bilgi verip teşekkür ettikten sonra, “Sıkıştığımız yerde sizden yardım isteyeceğiz dedi. 

Erdoğan da, “Bursa bizim için önemli. Hizmetleri Bursa alıyor” karşılığını verdi.

Haberi, Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Bursa’ya Bakan müjdelerine Erdoğan bakışı: Bursa alıyor

Her salı… Genel kurul çalışmaları yanında siyasi partilerin Grup toplantılarına evsahipliği yapan TBMM’de dün biraz daha farklı yoğunluk vardı.

O da…

AK Parti Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üst kata çıkıp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Meclis çalışmalarına katılamayan, Grup Toplantısı da yapmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesiydi.

TBMM’nin bir balkonunda gerçekleşen sohbet sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden alt kata indiğinde karşısında Bursa heyetini buldu.

Başta…

Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu olmak üzere AK Parti Bursa milletvekilleri, İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile ilçelerin AK Parti’li belediye başkanları bir anda Cumhurbaşkanı’nın çevresini sardılar.

Söze de…

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı olan Çavuşoğlu girdi:

“Sabah Gençlik ve Spor Bakanımızla birlikteydik. Bakanlık olarak Bursa’da yapacakları yatırımlarla ilgili protokol imzaladık. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum, merkez ve ilçelerimize yapacağı yatırımla Bursa’yı sporun merkezi haline getireceğiz.”

Devam etti:

“Yine Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u geçenlerde Bursa’mızda ağırladık. Yapmak istediğimiz tüm projelere Bakanlık olarak destek verdi. Bursa’nın tarihi değerlerini ortaya çıkarıp daha yaşanabilir bir kent olması için Bakanlık olarak da bazı yükümlülükler üstlendi.”

Sözlerini…

“Sizin bilginiz dahilinde Sayın Bakanlarımızın Bursa’mıza ilgilerini ve desteklerini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu imkanı bize sağladığınız için teşekkür ediyoruz.”

Anlatılanları…

Gülümseyerek dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise şunu söyledi:

“Bursa bizim için önemli. Hizmetleri Bursa alıyor.”

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X