Danla Bilic açıkladı! ‘Şu na kadar hoşuma giden…’

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic Cemal Can ile yaptığı paylaşımlarla dikkat çekerken TV projesiyle ilgili merak edilen soruya yanıt verdi.

Danla Bilic açıkladı! ‘Şu na kadar hoşuma giden…’

Geçtiğimiz günlerde Survivor Ünlüler-Gönüller 2020 yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Canseven küslüğünün nedeni olarak gösterilen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, “Survivor bitti ve ben Survivor yarışmacısı değilim. Beni bir salın” sözleriyle sitemi sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü fenomen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM’de Cantinery’de yakın dostlarıyla buluşan Danla, restoran çıkışı muhabirlerin sorularını şöyle yanıtladı.

danla biliç

Ünlü fenomen, “Youtube üzerinden devam ediyorum. Herhangi bir TV projesiyle anlaşmış değilim. Daha doğrusu şu ana kadar hoşuma giden bir proje gelmedi ama olursa neden olmasın belki bir gün yapabilirim.” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Survivor yarışması boyunca aralarından su sızmayan Cemal Can ve Nisa’nın programın finalinden sonra görüşmemesi hayranlarını büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. İkilinin arasına giren kara kedinin Danla Bilic olduğu söylenmişti. Nisa Bölükbaşı ve Cemal Can Canseven küslüğünün nedeni olarak gösterilen Danla Bilic, “Survivor bitti ve ben Survivor yarışmacısı değilim. Beni bir salın” diyerek sitemini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X