Defalarca uyarılmıştı! Sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Survivor’dan diskalifiye edildiği iddia edilen Çağrı Atakan’ın sabıka kaydı ortaya çıktı. Eda Taşpınar ile geçmişte ilişki yaşayan Atakan’ın ünlü isme ve arkadaşına şiddet uyguladığı öğrenildi.

Defalarca uyarılmıştı! Sabıkalı olduğu ortaya çıktı

Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz hafta yarışmacılarla sık sık tartışma yaşadığı gerekçesiyle Survivor’dan diskalifiye ettiği iddia edilen ünlüler takımı yarışmacılarından Çağrı Atakan’ın sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

survivor-yarismacisi-cagri-atakan-in-sabikali-13961261_7501_m

ÖNCE KÜFÜR ETTİ ARDINDAN TEHDİT

Daha önce Ilıcalı’dan üst üste uyarı alan Atakan’ın geçmişte sosyetik güzel Eda Taşpınar ile aşk yaşadığı biliniyor. O dönemlerde de öfkesini yarışmada olduğu gibi kontrol edemeyen Çağrı Atakan’ın, Taşpınar’a şiddet uyguladığı öğrenildi. Yarışmacının ayrıca şiddet sonrası ayrılık kararı alan Taşpınar’ı telefonla arayarak, “Bana bak seni mahvedeceğim, ağzına s..” şeklinde sözlerle hakaret ve tehdit ettiği bilgisine de ulaşıldı.

survivor-yarismacisi-cagri-atakan-in-sabikali-13961261_4061_mü

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Eda Taşpınar yaşadıkları sonrası Çağrı Atakan hakkında şikayette bulundu. Mahkemeye taşınan olayda, Atakan hakkında 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı. Yarışmacının yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Atakan’ın ayrıca Eda Taşpınar’ın çocukluk arkadaşına da yumruk attığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X