Demans teşhisi konan Bruce Willis’in sağlık durumu hakkında açıklama

Afazi hastalığına yakalandığı için oyunculuğu bırakmak zorunda kalan ve ardından kendisine demans teşhisi konan Bruce Willis’in eski eşi Demi Moore, oyuncunun sağlık durumu hakkında konuştu.

Demans teşhisi konan Bruce Willis’in sağlık durumu hakkında açıklama

Aksiyon filmleri yıldızı Bruce Willis’e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen ‘afazi’ (söz yitimi) teşhisi konulmuştu.

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakan ve bir süredir gözlerden uzakta yaşayan Bruce Willis’ten yeni bir haber gelmişti. Usta aktörün hastalığı frontotemporal demans olarak güncellenmişti.

Demans teşhisi konan Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında açıklama - 1

Oyuncuya teşhis konulmasının ardından ailesi sosyal medyada Willis ile ilgili sık sık paylaşım yapıyor.

Oyuncunun eski eşi Demi Moore katıldığı bir etkinlikte Willis hakkında konuştu. Ünlü oyuncu “Durumu göz önünde bulundurulduğunda her şey çok iyi gidiyor” yorumunda bulundu.

Demans teşhisi konan Bruce Willis'in sağlık durumu hakkında açıklama - 2

EŞLERİ ÇOK İYİ ANLAŞIYOR

1987 ile 2000 yılları arasında evli olan Wilis ve Moore’un Rumer, Scout ve Tallulah adında üç kızı bulunuyor. 2009 yılında evlenen Heming ve Willis’in ise Mabel ve Evelyn adında iki kızı var.

Bruce Willis’in Heming ile kurduğu aileyle sık sık bir  araya gelen Demi Moore’un, Willis’in eşi Emma Heming ile çok iyi anlaştığı biliniyor.

DUYGULANDIRAN YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Willis’in eşi Emma Heming geçtiğimiz haftalarda duygusal bir mesaj paylaşmıştı. Hemming paylaşımına “Bu özel adamla 16 yıl… Ona olan sevgim ve hayranlığım büyüyor” notunu düştü. Çift 21 Mart 2009’da Turks and Caicos ‘da evlendi. Ardından sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Heming “Tatiller zordur. Yıl dönümleri zordur. Ama benim için bu yıl gerçekten birlik olmak ve bağlantı kurmakla ilgiliydi. Ve bunun benim cankurtaranım olduğunu söylemek istiyorum ve bunun için size teşekkür etmek istiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X