Demet Akalın sitem etti: ‘Beni kötü harcadınız’

Survivor finalini izlemeye giden Demet Akalın, Çeşme’de çekilen bikinili görüntülerine isyan etti. Akalın’ın kilolu hali gündeme damga vurmuştu… Akalın gazetecilere ‘beni kötü harcadınız” dedi.

Demet Akalın sitem etti: ‘Beni kötü harcadınız’

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Survivor 2020 yarışmasının finalini izlemeye gitti. Cemal Can hayranı olduğu bilinen Akalın, bombaları da arka arkaya patlattı. Akalın, Çeşme tatilinde çekilen bikinili fotoğraflarıyla olay olmuştu. Önceki gün de sosyal medya hesabından paylaştığı yine bikinili ama bir hayli fit halleriyle dikkat çekti.

DEMET AKALIN KİLO

“PHOTOSHOP İLLA Kİ VAR”

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili, “Bitki çayları falan ne bulursam içiyorum öylelikle kilo verdim. Ama çok kötü harcadınız beni… Son paylaşımda da Photoshop illa ki var ama kiloyu ne kadar zayıflatabiliriz ki?” dedi.

DEMET AKALIN

“ESKİ CİMRİLİĞİ YOK”

Bodrum’da verdiği konserde misafir olarak davet ettiği Alişan’a giden 4.000 TL’lik hesap hakkında da konuşan Akalın, “Ben sonradan öğrendim. İlk şarkıda göndermişler hesabı, mekanla ilgili… Ayıp oldu tabii. Alişan’ın da eski cimriliği yok ama evlendikten sonra değişti” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X