Demet Akalın’a ‘Pınar Gültekin’ tepkisi

Şarkıcı Demet Akalın Pınar Gültekin’in bir erkek tarafından vahşice katledilmesiyle ilgili, “O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile? Beton dökmek ne ya?” mesajını paylaştı. Akalın’ın bu sözlerine tepki yağdı.

Demet Akalın’a ‘Pınar Gültekin’ tepkisi

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayeti Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Şarkıcı Demet Akalın ise, “O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile?” yorumunda bulunması tepki çekti.

Akalın Twitter hesabından Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili şunları yazdı: “Boğ! Öldür! Yak! Üstüne beton dök! Allah belanızı versin ya! O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile? Beton dökmek ne ya?”

Ünlü şarkıcının Türkiye’nin gündemine oturan cinayetle ilgili böyle bir yorumda bulunması Twitter’da kullanıcıların tepkisini çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Akalın’ının yorumuna “Sorgulaman gereken bu mu sence şu anda?” ve “Sana göre sorun uzun, iri olması ve beton dökülmesi mi?” şeklinde karşılık verdi.

Muğla’nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in eski sevgilisi tarafından öldürülmesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Yaşananlardan sonra Haluk Levent tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Levent, “Kızlar! Haluk abinizin tavsiyesi! İlişkinizin ilk günlerinde erkek arkadaşınız kıskançlık ile başka bir durum ile az da olsa size şiddet uygularsa hoş görmeyin. Hatta bazıları gibi bunu sosyal medyada gösterip “erkeğim benim” demeyin. Şiddeti meşrulaştırmayın. Yoksa ölürsünüz” mesajını paylaştı. Ünlü şarkıcı gelen tepkilerden sonra özür diledi. Tepkilerin artması üzerinde Levent, videolu bir açıklama yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X