Deniz Seki’den kötü haber! Hastanelik oldu

Ünlü sanatçılar Deniz Seki ve Kutsi, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Seki’nin konser öncesi hastanelik olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Deniz Seki’den kötü haber! Hastanelik oldu

“Bambaşka” isimli şarkısıyla sahneye giriş yapan Kutsi, “İlan-ı Aşk, Adı Bende Saklı, Aynı Şehirde, Yalnızlar Rıhtımı” gibi duygusal parçalarından oluşan repertuarıyla, Kuruçeşme’yi dolduran sevenlerine romantik bir gece yaşattı.

Kıyafetiyle göz doldurdu

İlk yarının sonuna doğru sahneye Deniz Seki’yi davet eden Kutsi ‘Bir Günah Gibi’ şarkısını Seki ile birlikte seslendirdi. İkilinin düeti müzikseverlerden büyük alkış aldı. Konserin ikinci yarısında Deniz Seki “İyisin Tabi” şarkısıyla seyirciye merhaba dedi. Tolga Çam imzalı sahne kıyafetiyle göz dolduran Deniz Seki, geçmişten günümüze en güzel şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi.

‘Aşk’ şarkısı geceye damga vurdu

Türk pop müziğinin iki değerli isminin buluştuğu gecede seyirci söylenilen şarkılarla unutulmaz anlar yaşadı. Gecenin sonunda birlikte seslendirdikleri ‘Aşk’ şarkısı ise geceye damgasını vurdu.

Nazara geldi

Konser öncesi kameraların karşısına geçen Deniz Seki’nin parmağının sarılı oluşu dikkat çekti. Seki’nin parmağını kestiği ve 8 dikiş atıldığı öğrenildi.

Öte yandan ünlü şarkıcının fazla kilolarından tamamen kurtulduğu gözlendi.

 Snobmagazin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X