Depreme yakalandılar

Dün Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Popçu Edis ile gerçek adı Ferhat Yılmaz olan rapçi Ben Fero, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla depreme yakalandıklarını duyurdu. Edis, “Geçmiş olsun hepimize. İzmir’deyim, hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Herkes iyidir umarım. Ben ve ailem iyi, merak etmeyin” derken, Ben Fero ise, “Arayan, soran herkese sonsuz teşekkürler. Yıllardır oturduğum bina 15-20 saniye daha sürse çökecek gibiydi. 7.5 olan ve 45 saniye süren Gölcük depreminin ciddiyetini tekrar hissettik. Ne diyelim; Allah bir daha yaşatmasın, biz de tedbirli ve gözü açık olalım” ifadelerini kullandı.

Depreme yakalandılar
HABERİ PAYLAŞ

Dün Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’de yoğun olarak hissedilen deprem, büyük paniğe neden oldu. Bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. Deprem İzmir’in yanı sıra çevre illerde de hissedildi.

Popçu Edis ve gerçek adı Ferhat Yılmaz olan rapçi Ben Fero da depreme yakalandıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Edis, “Geçmiş olsun hepimize. İzmir’deyim, hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Herkes iyidir umarım” ifadelerini kullandı.

Ardından bir açıklama daha yapan şarkıcı, “Ben ve ailem iyi, merak etmeyin” dedi.

Ben Fero ise Instagram hesabından yayınladığı gönderide şunları söyledi:

Arayan, soran herkese sonsuz teşekkürler. Yıllardır oturduğum bina 15-20 saniye daha sürse çökecek gibiydi. 7.5 olan ve 45 saniye süren Gölcük depreminin ciddiyetini tekrar hissettik.

Ne diyelim; Allah bir daha yaşatmasın, biz de tedbirli ve gözü açık olalım.

Oyuncu Berk Atan da ailesinin depreme yakalandığını açıklamıştı. Ailesi İzmir’de ikamet eden Atan, Twitter hesabından anne ve babasının yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

Annemin babamın sesini ilk defa böyle duyuyorum. Çok uzun sürmüş. Binamız sağlam fakat evlerin kapıları ve camları patlamış çok kötüymüş çok. Kendilerini dışarı güvenli bir yere atabilmişler şükürler olsun. Allahım can kaybı yaşatmasın söylenecek söz yok…

Kaynak: HABERTÜRK

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X