Didem Soydan, kendisini listeye alan Muhammet Safi’ye çağrıda bulundu

Didem Soydan, Ekrem İmamoğlu’na destek verdiği için kendisini kayıt adı altında listeye alan Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi’ye çağrıda bulundu.

Didem Soydan, kendisini listeye alan Muhammet Safi’ye çağrıda bulundu

Ekrem İmamoğlu, YSK’nın kararıyla seçimlerin iptal olmasından sonra açıklama yaparak ünlü isimlerden destek beklediğini söyledi. Bunun üzerine birçok ünlü isim #herşeygüzelolacak etiketiyle İmamoğlu’na destek oldu

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi, Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçıların isimlerinin yer aldığı bir listeyi “Kayıt” notuyla Twitter hesabından paylaştı.

“BENİ LİSTENİN BAŞINA AL”

İmamoğlu’na destek veren ünlü isimlerin başında gelen manken Didem Soydan ise, Safi’nin listesine tepki gösterdi. Soydan, Muhammet Safi’nin hazırladığı listeyi şu notla paylaştı: Selam Safi. İstersen gezi öncesinde, gezi anında ve sonrasında da karşı olduğuma dair tweetlerim var birini bile silmedi. Beni listenin en başına al. #herşeyçokgüzelolacak” notuyla paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X