Dışarıda gülüp evde ağlıyorum

Sevenleriyle buluştuğu söyleşide samimi itiraflara imza atan Özge Ulusoy, güçlü görüntüsünün altında duygusal bir yapıya sahip olduğunu söyledi. 

Dışarıda gülüp evde ağlıyorum

BU DA GEÇECEK DİYORUM…

Ünlü manken Özge Ulusoy, bir AVM’de gerçekleştirdiği söyleşide sevenlerinin hakkında merak ettiği soruları yanıtladı. Ulusoy, ‘Zorluklarla nasıl başa çıkıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Bazı insanlar yüzünden duygusal kırgınlıkları çok sık yaşıyorum. Her seferinde ben neler atlattım ama bu da geçecek diyorum. Tabii ki kolay olmuyor. Dışarıda gülmek zorundayım ama evde gidip ağlıyorum’ dedi. 

HALİDE EDİP’İ OYNAMAK İSTERİM

Oyunculuğa yeşil ışık yakan Özge Ulusoy, ancak artık dizilerde yer almak istemediğini belirtti. Ulusoy, ‘Sinema filmi olabilir. Ben sunuculuk ve modellik yapmayı daha çok seviyorum. Cumhuriyet’in kuruluş dönemini anlatan bir filmde rol alıp Halide Edip Adıvar’ı oynamayı isterim’ diye konuştu. Tutumlu biri olduğunu da dile getiren Ulusoy, kazancını yatırımlarla değerlendirdiğini belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X