Doktor Ali Vefa vuruluyor mu?

Fox’un reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor’un 24. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde hastaneye yatan ve karaciğer nakli gereken bir çocuk için Ferman, Tanju ve Ali Vefa seferber oluyor. Organ nakli için ise 7 kişiyi öldürmek suçuyla hapishanede bulunan bir hükümlü donör oluyor. Ancak hastaneye getirilen şahıs kaçmaya teşebbüs edince ortalık karışıyor. Silahların patladığı fragmanda vurulanın Ali Vefa olduğu ise izleyenleri meraklandırdı.

Doktor Ali Vefa vuruluyor mu?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın yer aldığı Mucize Doktor’un 27 Şubat Perşembe yayınlanacak olan 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor’un yeni bölümünde, hastaneye getirilen bir mahkum, güvenlik güçlerinin elinden kaçmaya teşebbüs ediyor. Silahı ele geçiren mahkum bir kişiyi rehin alıyor. Silahlar patlarken Ferman’ın ise dehşet içinde ‘Ali’ diye bağırması dikkatleri çekiyor. Peki Mucize Doktor’da kim vuruldu? Bu sorunun yanıtı yeni bölümde ortaya çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X