Dündar: Oyumuz şimdiden yüzde 60

Seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Dündar, Alemdar ve Çekirge mahallelerinde seçim irtibat bürolarının açılışını yaptı.

Dündar: Oyumuz şimdiden yüzde 60

Her iki mahallede de büyük bir coşkuyla karşılanan Dündar’a vatandaşlar çiğ köfte ikram etti. AK Parti olarak her zaman vatandaşla birlikte olduklarını belirten Dündar, “Bu seçimler duygu işidir, gönül işidir. Gönülle oluyorsa bu işlerde başarı vardır, bereket vardır. 136 mahallemizde, 8 bin 830 sokak ve caddemizde nereye gitsek cumhur ittifakını, AK Parti’yi görüyoruz. Cumhur ittifakı olarak sahalarda vatandaşımızla iç içeyiz.

Karşımızda bir ittifak daha var ama onları bu şekilde göremiyoruz. Bizim karşımızda rakip yok. Bu demektir ki, 31 Mart seçimlerinde cumhur ittifakı Bursa Osmangazi’de ittifak bayrağını burçlara dikecektir. Kim ne derse desin, kim nasıl algı oluşturmak isterse istesin, algı vatandaştadır. Geçtiğimiz dönem yüzde 47 oy ile seçildim. MHP’nin yüzde 12 oyu vardı. Topladığımızda, yüzde 59 yapar. Bizim oyumuz şimdiden yüzde 60 ancak amacımız bunun da üstüne çıkmak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X