Dünyaca ünlü oyuncu koronaya yakalanmış

Oscarlı oyuncu Mel Gibson’ın geçtiğimiz nisan ayında koronavirüse yakalandığı ve bir hafta Los Angeles’ta bir klinikte gizli bir şekilde tedavi olduğu ortaya çıktı

Dünyaca ünlü oyuncu koronaya yakalanmış

Hollywood yıldızı Mel Gibson’ın milyonlarca insanın yaşamını altüst eden koronavirüse yakalandığını herkesten gizlediği öğrenildi.

The Guardian’da yer alan habere göre; Geçtiğimiz nisan ayında testi pozitif çıkan Gibson’ın, Los Angeles’ta bir klinikte gizli bir şekilde tedavi gördüğü ve daha sonra iyileştiği ortaya çıktı.

64 yaşındaki oyuncu adına yapılan bir açıklamada, Mel Gibson’ın gerekli tedaviyi gördükten sonra eski sağlığına kavuştuğu ve sonrasında yapılan test sonuçlarının sürekli olarak negatif çıktığı söylendi.

Avustralya asıllı Amerikalı oyuncu, ünlü film serisi Mad Max ile adını tüm dünyaya duyurmuş ve sonrasında birçok filmde rol almıştı.

Mel Gibson, Cehennem Silahı film serisiyle de ününe ün katmıştı.

Gibson, sonrasında hem yönettiği hem de başrolünde yer aldığı Braveheart (Cesur Yürek) filmi ile çok sayıda Oscar ve Altın Küre ödülü almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X