Dünyaca ünlü şarkıcı Türkçe öğreniyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, yaptırdığı DNA testi sonucu %11 Türk olduğunu öğrendi. Test sonucundan sonra Türkiye’yi araştırmaya başlayan 25 yaşındaki Halsey, Türkçe klavyesini paylaşarak “Türkçe öğreniyorum!” şeklinde tweet attı

Dünyaca ünlü şarkıcı Türkçe öğreniyor

Geçtiğimiz haziran ayında Türk DNA’sına sahip olduğunu söyleyen Macaristan asıllı şarkıcı Halsey, bu kez Türkçe öğrenmeye başladığını açıkladı.

25 yaşındaki Halsey, Türkçe klavyesini paylaşarak “Türkçe öğreniyorum!” şeklinde tweet attı.

Asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan şarkıcı, Instagram hesabından baklava fotoğrafıyla birlikte “Yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum” diye paylaşım yapmıştı.

Bir Türk hayranının Twitter’da “Türkiye’de baklava yemeni tavsiye ediyorum” mesajına da duyarsız kalmayan 25 yaşındaki yıldız, “Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11’lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor.” cevabını vermişti.

Halsey’in bu açıklamasından sonra kendisini Türkiye’ye davet eden çok sayıda mesaj atıldı, Halsey’e Türkiye tanıtımı yapıldı.

Son dönemin parlayan yıldızlarından olan genç şarkıcı, geçtiğimiz günlerde George Floyd protestolarına katılmış ve yürüyüş sırasında polis tarafından plastik mermiyle vurulmuştu.

Şarkıcı, Halsey adı altında YouTube’da cover şarkılar yayınlayarak kariyerine başladı.

2012 yılında, Taylor Swift ve One Direction üyesi Harry Styles ile Swift’in ilişkisi hakkında “Haylor Song” adlı I Knew You Were Trouble şarkısının bir parodisini kaydetti ve bunu Tumblr hesabında paylaştı.

2014 yılında Halsey “Ghost” isimli bir şarkı kaydetti ve onu SoundCloud’da yayınladı. Şarkı oldukça dikakt çekti.

Yine 2014’te açılış sanatçısı olarak The Kooks ile tura çıktı. 2015 yılında, Halsey, Twitter’da festivalde en çok konuşulan sanatçı oldu.

Mart ve Nisan 2015’te Young Rising Sons ile tura çıktı, ayrıca Imagine Dragons tarafından Smoke + Mirrors Tour sırasında desteklendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X