Dünyanın en büyük markalarından birinin yüzü oldu!

Son olarak final yapan Sefirin Kızı dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük markalarından birinin Türkiye yüzü oldu.

Dünyanın en büyük markalarından birinin yüzü oldu!

Hem ülkemizde hem de yurtdışında ciddi bir hayran kitlesi olan Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük markalarından birinin Türkiye yüzü oldu.

Son olarak final yapan Sefirin Kızı dizisinde rol alan oyuncunun bir sonraki projesi hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Tuba Büyüküstün, dünyanın en büyük kozmetik markalarından biri olan Dior’un Türkiye’deki marka yüzü oldu. Bugüne kadar pek çok Hollywood yıldızı, Fransa’nın bu köklü markasının yüzü olarak ekranlara gelmişti.

t25_sefirin-kizi-dizisiyle-yo-218

TUBA BÜYÜKÜSTÜN DİJİTAL PROJEDE YER ALACAK

Bu arada Tuba Büyüküstün’ün yakında dijital bir projede yer alacağı belirtiliyor. Sefirin Kızı çekimleri bittikten sonra döndüğü İstanbul’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyüküstün, Dijital bir proje olduğunu, o yüzden İstanbul’a döndüğünü söylemişti.

Tuba Büyüküstün’ün yeni projesiyle ilgili henüz netleşen herhangi bir bilgi yok.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X