Ecem Erkek ve eşi Yüce Armağan Erkek boşandı

Oyuncu Ecem Erkek ile 2016 yılında nikah masasına oturduğu Yüce Armağan Erkek boşandı. Taraflar birbirinden hiçbir talepte bulunmadı.

Ecem Erkek ve eşi Yüce Armağan Erkek boşandı

Yer aldığı televizyon programıyla sevenleriyle buluşan oyuncu Ecem Erkek, 2016 yılında Yüce Armağan Erkek ile hayatını birleştirmişti.

Ünlü oyuncudan kötü haber geldi. Oyuncu Ecem Erkek ve 2016 yılında evlendiği eşi Yüce Armağan Erkek boşanma kararı aldı.

Aile Mahkemesi’ne başvuran çift dün anlaşmalı olarak boşandı.

Günaydın’dan Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre, evliliklerini sonlandırma kararı aldıktan sonra Ecem Erkek, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak eşi Yüce Armağan’a boşanma davası açtı.

Taraflar birbirinden hiçbir talepte bulunmadı.

ALTIN KELEBEK ALMIŞTI

Ecem Erkek, ‘Naime’ karakteri ile ‘Güldür Güldür Show’un en dikkat çeken oyuncularından biri olmayı başardı. Erkek, ‘Güldür Güldür Show’daki performansı ile 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.

Ecem Erkek, Altın Kelebek ödülünü aldıktan sonra 11 Aralık 1987 tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Adile Naşit’in mezarına gittiğini açıklamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X