Olay Gazetesi Bursa

Ekol Koleji’nde sporun gücü: Aras’tan Bursa Yüzme Şampiyonasında üç altın madalya!

Ekol Koleji, akademik başarılarının yanı sıra sportif alandaki üstün performanslarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Okul öğrencilerinden Aras, Bursa İl Yüzme Şampiyonası’nda elde ettiği derecelerle büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonada 50 metre kelebek, 50 metre serbest ve 100 metre serbest kategorilerinde birincilik elde eden Aras, hem bireysel başarısıyla hem de okulunun sportif vizyonunu yansıtan performansıyla takdir topladı.

Ekol Koleji yönetimi, öğrencilerinin sadece akademik değil, sportif gelişimlerine de önem verdiklerini vurgularken, Aras’ın bu başarısının azim, disiplin ve doğru yönlendirmenin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Sporun bir yaşam biçimi olarak benimsendiği Ekol Koleji’nde, Aras gibi yetenekli öğrencilerin yetişmeye devam edeceğine olan inanç dile getirilirken, başarılı sporcu Aras tebrik edilerek, kariyerinde daha büyük başarılara imza atması temennisinde bulunuldu.