‘Eliz Sakuçoğlu arkadaşımla birlikteyken Murat Boz’la sevgiliydi’

UçanKuş TV’de yayınlanan ‘Hayatın İçinden’ programının yorumcusu Esra Balamir, stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen bir iddia da bulundu.

‘Eliz Sakuçoğlu arkadaşımla birlikteyken Murat Boz’la sevgiliydi’

Esra Balamir, bir süredir DJ Semih Ergün’le beraber olan Eliz Şakuçoğlu ve eski sevgilisi Murat Boz hakkında çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı.

‘Hayatın İçinden’ canlı yayınında konuşan sunucu, “Ben sana bombayı söylüyorum, hazır mısın! Bildiklerimin hepsini bazen TV’de söyleyemiyorum ama bunu söyleyeceğim” diyerek söze başladı.

60a4c1b355428231649f1018

Balamir, “Eliz benim arkadaşımla çıkıyordu, ama çıkıyorlar yani. Sonra bir öğrendik ki, sabah gazeteyi bir açtım; Murat Boz’la sevgili” açıklamasıyla izleyenleri şoke etti.

45 yaşındaki sunucu, “Arkadaşım ‘inanamıyorum bana şuradayım dedi, meğer Murat Boz’un sevgilisiymiş’ şaşkınlığı yaşadı. Hayatımızın şokuydu. Eliz, o dönem Murat Boz’un stil danışmanıydı” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X