En acı gününde büyük vefasızlık!

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, önceki gün hayatını kaybeden ablası Sevgi Salgın’ı dün son yolculuğuna uğurladı. Sanat camiasının en sevilen isimlerinin başında gösterilen Ürek, bu acılı gününde yalnız bırakıldı.

En acı gününde büyük vefasızlık!

Kanal D ekranlarında Gelinim Mutfakta isimli yarışma programının sunuculuğunu yapan şarkıcı Fatih Ürek’i ablası Sevgi Salgın hayatını kaybetti. Dün ablasını son yolculuğuna uğurlayan Ürek’i sanatçı dostları yalnız bıraktı.

ABLASINI KAYBETTİ

Ünlü ismin ablası dün Şakirin Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Karacaahmet Aile Kabristanında toprağa verildi. Ablasının ölümüyle yıkılan Ürek, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. Hürriyet’te yer alan habere göre: Cenazede açıklama yapan Ürek, “Anne ve babamdan sonra en büyüğümüzdü, şimdi üç kardeş kaldık. Allah kimseye hastalık vermesin çok zor bir durum.” dedi.

ÜNLÜ DOSTLARI YALNIZ BIRAKTI

Ablasının ölüm haberini ve cenaze bilgileri sosyal medya hesabından duyuran Fatih Ürek’in paylaşımına ünlü isimlerden taziye mesajları yağdı. Ürek’in paylaşımının altına Bengü, Buse Varol, Işıl Rençber, Seda Sayan, Özlem Yıldız, Işın Karaca, Pınar Altuğ, Demet Akalın, Alişan, Lara, Deniz Seki, Gonca Vuslateri ev Selen Görgüzel gibi ünlü isimler taziye yorumları yaptı. Sanat camiasının sevilen isimlerinin başında gelen Ürek, bu acılı gününde yalnız kaldı. Fatih Ürek’in sayısız ünlü arkadaşları, cenaze törenine katılmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X