En çok izlenen dizileri onlar yazdı… Bursalı abla-kardeş müjdeyi verdi!

‘Kiraz Mevsimi’ ile tanınan Özge Gürel ve Erkenci Kuş dizisiyle tanınan Can Yaman hayranlarını heyecanlandıracak haber! Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

En çok izlenen dizileri onlar yazdı… Bursalı abla-kardeş müjdeyi verdi!

En çok izlenen dizileri onlar yazdı… Abla-kardeş dizi fabrikası gibiler

Gerçi… Tekrar olacak ama ikisinin de çocukluklarını biliriz. Bizim için onlar, geçmişte BUSKİ ve Faruk Baykal döneminde Nilüfer Belediyesi’nde Basın Müdürü olarak görev yapan Emel Erkul’un kızları.

Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak kardeşler, son yıllarda Türkiye’de en çok izlenen No309 ve Çilek Kokusu gibi dizilerin senaryolarına birlikte imza attılar.

Yanı sıra…

Aslı Zengin’in senaristliğini üstlendiği Kiraz Mevsimi, Başrolde Aşk gibi dizilerin yanı sıra Romantik Komedi sinema filmleri ve 2 de kitap var.

Üstelik…

Tüm bu senaryoları Bursa’daki evlerinde yazıp İstanbul’a gönderiyorlar.

Şu sıralar…

Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak kardeşler yeni dizi senaryosuna başladılar. Haziran ayında çekimlerinin başlaması, temmuz ayında Fox TV’de yayına girmesi planlanan yeni dizini adı Bay Yanlış olacak.

Başrollerindeyse…

Erkenci Kuş’la yıldızı parlayan Can Yaman ve Kiraz Mevsimi’nden tanınan Özge Gürel var.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X